2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma Başvurusu Başladı

Üniversitemiz öğrencilerinin boş zamanlarını çalışarak değerlendirmeleri, kişisel gelişimlerine katkı sağlamaları ve çalışmaları karşılığında maddi destek elde etmeleri amacıyla Üniversitemiz bünyesinde ihtiyaç duyulan birimlerde kısmi zamanlı olarak öğrenci çalıştırılacaktır. 15 Ekim 2017 Pazar gününe kadar yapılması gereken başvurular hubis.hitit.edu.tr adresinden giriş yapılarak Başvuru Formları Menüsünden gerçekleştirilecektir.

Başvuru yapan öğrencilerin HUBİS üzerinden alacakları başvuru belgelerini imzalayarak çalışmak istedikleri birime (Fakültemiz'de çalışmak isteyen öğrenciler dekanlığımıza) teslim etmeleri gerekmektedir.

Başvuru yapılabilecek birimlerin kontenjanları için tıklayınız.