TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var!

TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var! kapsamında gençlere;
  • Girişimcilik konusunda her alanda donanımlarını artırabilecekleri kapsamlı bir kamp deneyimi,
  • Alanında öncü startup ve sektör liderlerinden ilham alma fırsatı,
  • İş dünyasına ve girişimcilik ekosistemine giden yolda eşsiz bir network,
  • İş fikrini 150’yi aşkın Program paydaşına danışarak geliştirme ve hızlandırma imkânı,
  • TÜSİAD Üyeleriyle 2,5 ay bire bir çalışma,
  • Birinciye 75.000, ikinciye 50.000, üçüncüye 25.000 Türk Lirası para ödülü,
  • Yereldeki kuluçka imkanlarından yararlanma,
  • TÜSİAD Girişimci Kulübü’nün üyesi olarak TÜSİAD ağıyla sürekli etkileşimde olma,
  • Etkinliklere davet edilme ve üniversitelerinde girişimcilik elçiliği yapma fırsatları sunulacak.

Sen de yurtiçi veya yurtdışında bir üniversitenin ön lisans, lisans veya lisansüstü bölümüne kayıtlı 18-30 yaş arası 2 ile 5 kişiden oluşan ekibini kur, 3 Aralık’a kadar www.bugenclikteisvar.com adresinden Bu Gençlikte İŞ Var!’a başvur! TÜSİAD’ın sağladığı ayrıcalıklardan yararlan, girişimcilik hayalini gerçekleştirmek yolunda somut bir adım at!

Detaylar için tıklayınız.