Endüstri 4.0 - PLM Kursu

Ege Üniversitesi Ürün Yaşam Döngüsü Yönetimi Mükemmeliyet Araştırma ve Uygulama Merkezi (Ege PLM) tarafından 7-10 Ekim 2021 tarihlerinde İzmir, Ege Üniversitesi’nde gerçekleştirilmek üzere “Endüstri 4.0 - PLM’’ başlıklı 4 günlük bir eğitim faaliyeti tasarlanmıştır.

Kurs etkinliği üniversitelerin Mühendislik Fakültesi; Elektrik-Elektronik, Elektronik, Endüstri, İnşaat, Makine, Malzeme, Mekatronik ve Fen Fakültesi Fizik ve Kimya bölümleri son sınıf öğrencilerini kapsamakta olup, TÜBİTAK 2237-A-Bilimsel Eğitim Etkinliklerini Destekleme Programı kapsamında desteklenmektedir. TÜBİTAK tarafından bursiyer koşullarını sağlayan katılımcılara yol, konaklama ve iaşe desteği sağlanacaktır. Kursa başvuracak öğrencilerin endustri4plm.ege.edu.tr sayfasında yer alan kayıt formu üzerinden başvurularını yapmaları gerekmektedir.