Bireysel Genç Girişim Hızlandırma Programı

Üniversitemizin Değerli Öğretim Elemanları,

Akıllı Ulaşım, Enerji ve Temiz Teknolojiler, Akıllı Üretim Sistemleri, İletişim ve Sayısal Dönüşüm, Sağlık ve İyi Yaşam, Sürdürülebilir Tarım ve Beslenme alanlarında iş fikri olan girişimcilere ön ödemeli 200.000 TL hibe desteği sağlayan TÜBİTAK 1512 Girişimcilik Destek Programının 1. aşama faaliyetlerinin yürütüldüğü ve desteklendiği, BİGG DÜNYA Programı yeni dönem başvuruları başladı!

Düzce Teknopark - Kapsül Kuluçka Merkezi olarak TÜBİTAK 1512 Girişimcilik Destek Programının 1. aşama faaliyetleri kapsamında 2018-2021 yılları arasında uygulayıcı kuruluş olarak 11 girişimci ekibe toplamda 2.2 milyon TL destek sağlamıştır.

Kapsül Kuluçka Merkezi, İTÜ Çekirdek ve Lonca Girişimcilik Merkezi işbirliği ile gerçekleştirilmektedir.

Kimler Başvurabilir?

Ön Lisans, Lisans, Yüksek Lisans veya Doktora Programına Kayıtlı Öğrenciler,

Ön Lisans, Lisans, Yüksek Lisans veya Doktora Programından Mezun Kişiler,

Ön Başvuru Tarihi İtibariyle Herhangi Bir İşletmenin Ortaklık Yapısında Yer Almayan,

Daha Önce Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Teknogirişim Sermayesi Desteği ya da Tübitak 1512 Programı 2. Aşaması Kapsamında Destek Almamış Kişiler Ön Ödemeli 200.000 TL Hibe Desteği İçin Başvuruda Bulunabilir.

Bilgilendirme Günü Tarihi: 17 Şubat 2022 Perşembe, 14.00

Yer: Hitit Üniversitesi, Ethem Erkoç Konferans Salonu

Son Başvuru Tarihi: 10 Mart 2022

Başvuru ve detaylı bilgi için https://biggdunya.com internet adresinden ulaşabilirsiniz.