Söyleşi Duyurusu (Ceren Irmak Karameşe)

Kariyer planlama dersi (Endüstri ve  Bilgisayar Mühendisliği) kapsamında Dr. Öğr. Üyesi Erdener Özçetin moderatörlüğünde  düzenlenecek söyleşiye Arçelik Buzdolabı işletmesinden Ceren Irmak Karameşe konuk olacak. Tüm öğrencilerimiz 19 Nisan 2022 günü 14:15'te 105 numaralı derslikte gerçekleşecek hibrit söyleşiye davetlidir.

Ceren IRMAK KARAMEŞE

"1991 yılında doğdum. İlköğretim ve lise eğitimimi Balıkesir’de tamamladım. 2010 yılında Anadolu Üniversitesi-Endüstri Mühendisliği Bölümü’ne başladıktan bir sene sonra Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Bölümü’nde çift ana dal eğitimine başladım. 2014 yılında Endüstri Mühendisliği bitirme tezim “Sürdürülebilir Konteyner Yerleşimi İçin Bir Karar Destek Sistemi Tasarımı” projesi ile TÜBİTAK 2241 B Sanayi Odaklı Lisans Bitirme Projeleri yarışmasında proje ekibim ile finalist olduk. Aynı zamanda, TMMOB’un “Endüstri Mühendisliği Adayları Yarışıyor” yarışmasında birinciliği kazandık. 2015 yılında Malzeme Bilimi ve Mühendisliği bitirme tezim olan “Yeni Nesil Elektronik Cihazlar İçin Şeffaf, İletken MicNo®️ Alüminyum Katkılı Çinko Oksit Parçacıkların Geliştirilmesi” projesi ile Anadolu Üniversitesi-Mühendislik Fakültesi Proje Fuarı yarışmasında birincilik kazandım. 2015 yılında Anadolu Üniversitesi-Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Anabilim Dalı’nda yüksek lisansa başladım. 2016 yılında Eskişehir Arçelik Buzdolabı İşletmesi Arge biriminde Proje Mühendisi olarak meslek hayatıma başladım. Aynı yıl, Arçelik ve Anadolu Üniversitesi ortak projesi olan bitirme tezim “Development of Polyurethane Nanocomposites with Low Thermal Conductivity By Addition Of Modified Vermiculite” projesi ile American Chemistry Council’in, Polyurethanes Technical Conference isimli konferansında poster sunumunda bulundum. 2017 yılında Eskişehir Arçelik Buzdolabı İşletmesi-Üretim Mühendisliği biriminde çalışmaya başladım. Hâlen aynı birimde Kıdemli Uzman olarak; yatırım yönetimi alanında görevimi sürdürmekteyim."