Söyleşi Duyurusu (Doç. Dr. Emre Çimen)

Kariyer planlama dersi (Endüstri ve  Bilgisayar Mühendisliği) kapsamında Dr. Öğr. Üyesi Erdener Özçetin moderatörlüğünde  düzenlenecek söyleşiye Eskişehir Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'nden  Doç. Dr. Emre Çimen konuk olacak. Tüm öğrencilerimiz 26 Nisan 2022 günü 14:15'te 105 numaralı derslikte gerçekleşecek hibrit söyleşiye davetlidir.

"Doç. Dr. Emre Çimen 2010 ve 2011 yıllarında Anadolu Üniversitesi Elektrik-Elekronik ve Endüstri Mühendisliklerinden mezun olmuş, yine 2013 yılında aynı üniversitenin Endüstri Mühendisliği bölümünü televizyonların uzaktan kontrolü ile ilgili yüksek lisans tezi ile bitirmiştir. Doktora döneminde büyük verili problemler için makine öğrenmesi çözümleri getirmiş ve doktorasını 2018 yılında Eskişehir Teknik Üniversitesi'nden almıştır. Lisansüstü eğitimi süresinde bir teknoparkta İncir Ar-Ge firmasını kurmuş, 5 yıl bu şirkette araştırma faaliyetlerinde bulunmuştur. Lisansüstü ve sonrasında Federation University Australia ve Cornell Üniversiteleri'nde de çalışan Emre Çimen makine öğrenmesi ve günlük hayata uygulamaları ile ilgili çalışmaktadır."