Fakültemiz "Büyük düşün, hayata geçir." öğrenci grubu yeni başvurulara açılmıştır.

Fakültemiz "Büyük düşün, hayata geçir." adı altında bir etkileşimli öğrenci grubuna katılmak isteyen her bölüm ve her sınıftan öğrenci, öncelikle linkteki formu doldurması gerekmektedir. Formu dolduranlarla bir değerlendirme görüşmesi daha sonra gerçekleştirilecektir.

Grupta yer alacak öğrenciler, ülkemizin kalkınma planı doğrultusunda tercih edilen üniversitemiz ihtisaslaşma alanı olan Makine ve İmalat Teknoloji alanı başta olmak üzere katma değeri yüksek disiplinler arası fikirlerin olgunlaştırmasında rol alacaktır.

Gruba başvuruda bulunacak öğrencilerimizden kendilerini geliştirme ve ülke için katma değer üretme isteklerinin yanı sıra, etkili iletişim kurma, problem çözme, zamanı iyi kullanma ve sorumluluk alma becerilerinin bulunması beklenmektedir.

Grup çalışmaları neticesinde çeşitli ulusal ve uluslararası proje, yarışma, girişimcilik vb. konularda üretilen fikirleri olgunlaştıracak takımlar oluşturulacaktır.

Formu doldurmak yaklaşık olarak 10 dakikanızı alacaktır. Forma ulaşmak için tıklayın.