Mühendislik Fakültesi Online Tanıtım Etkinliği Düzenledi

Bahçelievler Anadolu Lisesi, Eti Anadolu Lisesi, Mehmetçik Anadolu Lisesi, Mimar Sinan Anadolu Lisesi, Mehmet Şehit Emin Teknik Anadolu Lisesi, Buharaevler Teknik Anadolu Lisesi ve Hasan Paşa Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve rehber öğretmenleri ve Fakültemiz öğretim üyelerinin katıldığı online tanıtım etkinliği gerçekleştirildi. Toplantıya Mühendislik Fakültesi Dekanı ve Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ali Kılıçarslan, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Öncü Akyıldız, Kimya Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Abdurrahman Asan, Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mehmet Fatih Işık, Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç Dr. Akif Akgül ve Endüstri Mühendisliği Öğretim Üyesi Dr. Erdener Özçetin katıldılar. Üniversiteye hazırlık aşamasındaki öğrencilerin bu zorlu korona virus salgını döneminde motivasyonunu arttırmak amacıyla gerçekleştirilen tanıtım programında, öğrencilere Fakültemizde yürütülen eğitim-öğretim çalışmaları, öğrencilerimizin TÜBİTAK 2209-A, TÜBİTAK 2209-B projelerinde göstermiş olduğu başarılar, laboratuvar imkanları, yurt dışı üniversiteler ile yapılan ERASMUS öğrenci değişim anlaşmaları hakkında bilgiler verildi. Yaklaşık bir saat süren ve 80’e yakın öğrencinin katıldığı programda, öğrencilerin bölümlerimizden mezun olduktan sonra çalışabilecekleri sektörler, Fakültemizde hayata geçirilen uygulamalı mühendislik eğitimi, Fakültemiz bölümlerinin başarılı bir şekilde geçirmiş olduğu MÜDEK akreditasyon süreci, sosyal imkanlar ve burslar konusundaki soruları yanıtlandı.

Instagram Twitter Facebook Youtube